Hírek

Újra Lakásbörze: 2014-ben végre feléled az ingatlanpiac?

A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik jele lehet, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a több mint 100 ezer eladó lakást felvonultató Lakásbörzét a Lurdy Házban. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend, és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár április 26-27-én tart nyitva, a belépés minden érdeklődő számára ingyenes.

TovábbHihetetlen, ami a lakások árával történik - Megrázó adatok

A magyar családok százezreinek rémálom az, ami a hazai lakáspiacon és azon belül is a lakásárakkal kapcsolatban az elmúlt néhány évben tapasztalható.

Tovább

További hírek

 

Cégtörténet

A Webingatlan ingatlan hirdetések közlésére specializálódott internetes felület. Munkatársaink mind az ingatlan hirdetések, mind a weboldalak fenntartásában és profi működtetésében sok éves tapasztalatra tekintenek vissza. Meglévő tapasztalatainkat felhasználva hoztuk létre a Webingatlant. Oldalunkon díjmentes hirdetési lehetőséget kínálunk magánszemélyeknek. Ingatlanközvetítők hirdetési lehetőségeink felől a kapcsolat menüponton belül tehetik fel kérdéseiket.

hirdetés
webbusiness.hu