Fejér megye, Gárdony
 

Ingatlan adatai

Irányár: 16 850 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2003
Szintek száma: -

Részletes leírás

Gárdony-Agárd kisvárosában, a Termálfürdő közelében, 1106m2-es összközműves telken, két és fél szobás, 62 m2 hasznos lakóterű, ÉK-i tájolású családi ház eladó, mely KÉT GENERÁCIÓNAK is alkalmas.

A bővítés során két külön bejáratú lakóegységet alakítottak ki. Így a jobb oldali áll konyha, étkező, közlekedő, kamra és egy szobából. Másik egység áll egy előtér, főzőfülke, WC-kézmosó, gardrób és egy szobából.
A ház egy része 1957-ben épült, majd 2003-ban tervek alapján bővítették a házat. Ekkor lett az utca felőli bejárat kialakítva és a tetőtérbe vezető lépcső. A tetőtér kialakítás során az ácsolat és a héjazat is megújult. Oromfalakat könnyűszerkezetes technológiával készítették. Az egész házban műanyagra cserélték a külső nyílászárókat. A fűtést gázkonvektorokkal van megoldva minden helyiségben és a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Környék
Csendes, családi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.

Megközelíthetőség
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A termálfürdőtől induló buszok Vasútállomást is érintik, A 7-es főútvonalon Székesfehérvár 15 perc alatt az, M7-s autópálya 10perc alatt elérhető.
Telekterület: 1 106 m2
Kert mérete: 1 106 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-

Hirdető adatai

Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Körmendi Péter
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3391
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: